Teman
Husmanskost
Wallenbergare
Wallenbergare är något av det mest klassiska man kan göra med färs. En riktig Wallenbergare består av kalvfärs, men det…
Stuvad spenat
Stuvad spenat passar som tillbehör till de flesta stekta eller panerade rätter oavsett om det kött, fisk eller fågel. Dessutom…
Dillstuvad potatis och isterband
Dillstuvad potatis är enkelt och lätt att göra, ännu enklare om du redan har färdigkokad potatis över sedan tidigare. Då…
Äkta Wallenbergare
Äkta wallenbergare görs på kalvfärs där man malt ner bräss, en körtel som sitter på halsen på diande kalvar och…
godis & glass
Redskap
Våffelskåljärn
Ett våffelskåljärn är precis vad det låter som – en variant av våffeljärn som inte gör platta…
Soppor
Tomatsoppa med fetaost och basilika
Snabblagad, lätt lunchrätt med basilika, fetaost, vitlök och tomater. Det går alldeles utmärkt att byta fetaosten mot…